Jubileum

Jubileumcongres BCND
Zaterdag 21 oktober 2023

09:00 – 18:00

Colour Kitchen – Utrecht

Dit jaar viert BCND haar 20ste jubileum met een congresdag in het thema “Verbinding”.  Alle leden en geinteresseerden zijn van harte welkom op deze dag. Het programma is gericht is op de verbindingen tussen mens en dier, maar ook tussen de leden onderling. Onder leiding van onze voorzitster Margritta Holtman zal het programma bestaan uit plenaire en breakout-sessies waarbij deelnemers kunnen leren van experts in verschillende gebieden met betrekking tot dierentherapie en mens-dier relaties.

Agenda

09:00   Ontvangst

09:30   Start programma

15:50   Plenaire afsluiting

16:50   Start netwerkborrel

18:00   Einde programma

Programma

Margriet Cremers zal het programma openen met een discussie over onze verbinding met dieren en het ecosysteem, met de nadruk op onze relaties met onze huisdieren en de rol van dierentherapeuten. Breakout-sessies zullen workshops en lezingen omvatten van experts op het gebied van osteopathie, TTouch/massage, Traditionele Chinese Geneeskunde en andere therapeutische benaderingen. Het programma wordt afgesloten met een plenaire sessie onder leiding van Monique van Riel en Dian Wagemakers, waarbij we de verbindingen tussen mensen, dieren en planten zullen verkennen en zullen reflecteren op wat we kunnen leren van deze relaties. Doe met ons mee voor een dag van leren, reflectie en verbinding!

Inschrijven

Mede vanwege het interactieve programma is het aantal beschikbare plekken beperkt. De netwerklunch is inclusief bij het ticket. Voor leden geldt dat deelname is geacrediteerd als nascholing.  Inschrijven kan via een mail (info@bcnd.nl) aub lidnummer vermelden bij de aanmelding. Niet-leden graag het facturatie-adres vermelden. Betaling van de factuur garandeert een plekje.

Kosten deelname: Leden 50,- incl. btw, niet-leden 75,- incl. btw.